Add new comment

ВГО «Магнолія» разом з українськими громадськими та благодійними організаціями, зібралися у Варшаві на заході World Childhood Foundation.
 
Це була чудова можливість для нашої організації зустрітися з партнерами та обмінятися новинами і досвідом. А також це велика честь для ВГО «Магнолія» познайомитися з Королевою Швеції Сільвією!
Саме Королева Швеції Сільвія заснувала у 1999 році Всесвітній фонд дитинства Childhood з метою: захистити дітей від насильства, а також підтримати тих, хто вже став жертвою.
 
Цей захід дав прекрасну можливість привернути увагу до українських дітей та сімей, які постраждали від війни. Разом з партнерами, ми обговорили усі можливі шляхи спільної підтримки українських дітей!
 
 Марина Липовецька розказала про діяльність ВГО «Магнолія», нові виклики, пов'язані з війною, а також про реалізацію проєкту Stopcrime.ua в Україні (який направлений на протидію насильству щодо дитини).
Ми безмежно вдячні нашим партнерам World Childhood foundation за підтримку, за допомогу нашій країні та за небайдужість до тієї жахливої ситуації, з якою зіткнулись українські діти та сім’ї!