Додай свій коментар

SOS Дитячі містечка - Україна запрошує прийняти участь у міжнародній науково-практичній конференції «На порозі до самостійного життя: підтримка молоді, яка виходить з-під опіки».

Конференція проходитиме  у Києві 29 вересня – 1 жовтня за адресою: м. Київ, вул. Андрія Малишко 1 (готель «Братислава»).

Якщо ви…

- небайдужі до проблем дітей-сиріт та взагалі дітей, які з різних причин не отримують тепло та виховання від біологічних батьків, та переживаєте за їх майбутню долю.

- бажаєте знати правдиву статистику щодо дітей, які залишають дитячи будинки, інтернати, сімейні форми виховання.

- хочете мати повний ті всебічний огляд методів вирішення проблем молоді, яка готується до самостійного життя.

- зацікавлені в отриманні кращих світових практик комплексного підходу до програми підтримки молоді, яка виходить з-під опіки.

Тоді перша міжнародна конференція на тему «На порозі до самостійного життя: підтримка молоді, яка виходить з-під опіки» саме для вас!

Дана конференція буде корисною для:

  • представників громадських організацій;
  • державних службовців, науковців;
  • спеціалістів соціальної сфери, психологів;
  • прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, усиновлювачів;
  • молоді, яка виходить з-під опіки;
  • педагогів, представників соціально відповідального бізнесу;
  • усіх, хто переймається проблемами молодих людей та бажає змінити їх життя на краще.

Інформація

Ви напевно знали, що найбільш небезпечний та критичний вік для людини - це підлітковий період. І саме в цей час молода людина готується до самостійного життя та отримує досвід та навички, які буде використовувати в соціальному середовищі в майбутньому.

Від самого народження дитина має права й обов’язки, які дозволяють адаптуватися до суспільного життя у дорослому віці, долати певні труднощі, соціалізуватися. Найкраще цей процес адаптації відбувається в люблячому сімейному колі. Але пам’ятаймо, що існує найбільш уразлива й незахищена категорія дітей - діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. На сьогодні найбільш актуальною проблемою є підготовка до самостійного життя молоді, яка виходить з-під опіки.

Міжнародна благодійна організація «SOS Дитячі Містечка», яка вже понад 65 років працює у багатьох країнах світу (134 країни), отримавши колосальний досвід роботи з дітьми та має своє власне представництво в ООН, презентує кращі методики роботи з молоддю, яка готується до самостійного життя. Досвід, накопичений в всьому світі, перевірений роками та адаптований для українського сьогодення. Ми присвячуємо 2 дні для того, щоб поділитися цим досвідом з усіма бажаючими.

Детальніше дізнатись про умови участі та програму конференції