Додай свій коментар

Ваня зник у Миколаївській області ще в середині жовтня. Вчора на нашу гарячу лінію зателефонувала стурбована жінка з Одеської області, яка побачила фото Вані на нашому сайті. Олена повідомила нам, що її чоловік привів наляканого хлопця до них додому. Жінка одразу ж зрозуміла, що Вані потрібно допомогти. Хлопця прихистило у себе небайдуже подружжя – заспокоїли, нагодували і почали з`ясовувати, як же 15-річний хлопець сам опинився на Одещині?

Як виявилось, Ваня пішов з дому після сварки з батьками, як він розповів - від почуття сорому за свою неправоту. Вранці 13 жовтня Ваня тихенько пішов з дому, сів на потяг і поїхав, навіть не задумуючись куди. Потяг привіз Ваню до Миколаєва, де хлопець зустрів чоловіка, який запропонував хлопцю підробіток – збирати овочі на полях. Ваня не знав, як йому повернутись додому після сварки і вирішив, що мабуть влаштуватись на роботу – непоганий варіант. «Роботодавець» підвіз хлопця на Одещину. Ваня вийшов працювати в поле, де його помітив чоловік тієї самої Олени, яка зателефонувала нам.

Чоловік звернув увагу, що хлопець виглядає як неповнолітній, але чомусь працює з дорослими людьми і вирішив, що потрібно втрутитись. Він забрав Ваню і відвіз до дружини, яка пізніше зайшла на сайт Служби розшуку дітей.

Отримавши повідомлення від Олени ми одразу ж передали інформацію до поліції Миколаївської області. Дуже оперативно поліцейські приїхали на Одещину і того ж дня повернули хлопця стурбованим батькам. Ось так уважність та небайдужість людей допомогла повернути Ваню додому.

Дякуємо Олені та її чоловіку за турботу про долю незнайомого хлопця, поліцейським за оперативне реагування на наше звернення і всім вам – тим, хто шукає дітей разом з нами. Інколи така проста дія як лайк або репост у соціальних мережах може дати дитині шанс повернутись додому!

Зверніть увагу на інших дітей, яким потрібна наша допомога - http://missingchildren.org.ua/base-missing-children.

Підписуйтесь на Службу розшуку дітей у Facebook. Давайте шукати разом!

Служба розшуку дітей