Додай свій коментар

Ділимось хорошою новиною: 17-річний Данило Остапенко, який 26 жовтня 2015 року зник у місті Запоріжжя, знайдений!
 
Завдяки дзвінку небайдужого перехожого, який помітив та впізнав Данила, на нашу гарячу лінію 116 000, хлопця вдалось розшукати! Як виявилось, хлопець вже довгий час жив у Києві. Данило переживав, що після дрібної сварки вдома рідні його не сприймуть та вирішив податися у мандри країною. На жаль, підлітки, які тікають з дому, часто бояться осуду дорослих і не розуміють загроз вуличного життя. Для них завжди дуже важлива підтримка та розуміння рідних, тож дуже сподіваємось, що тепер у Дані все налагодиться.
 
Висловлюємо величезну вдячність небайдужому киянину, який допоміг повернути Данила додому. Чоловік побажав залишитися невідомим, утім його добра справа-чудовий приклад для усіх громадян, яким небайдужа доля дітей, що опинилися на вулиці.
 
Якщо і вам доведеться побачити бездоглядну дитину, будь-ласка, так само одразу повідомте нас про це на гарячу лінію 116 000. Дзвінки з мобільних-безкоштовні!
 
Зверніть увагу на інших дітей, яким потрібна наша допомога -http://missingchildren.org.ua/base-missing-children. Можливо, саме Ваш дзвінок врятує дитині життя!
 
Ви можете допомогти, розмістивши інформацію про зниклу дитину на своїх сторінках у соціальних мережах.
 
Підписуйтесь на Службу розшуку дітей у Facebook. Давайте шукати разом!
 
Служба розшуку дітей