11 дітей-сиріт взяли на виховання у родину на Рівненщені

Коли вісім рідних братів і три сестри втратили обох батьків, соціальні служби не мали надії, що діток вдасться влаштувати разом до однієї родини. Навряд чи знайдеться пара, яка б захотіла взяти на виховання одразу 11 дітей… На щастя, Тамара та Ігор Медведєви з  Рівного зважилися прийняти дітей до себе в родину. Подружжя вже мало двох рідних синів, які підтримали батьківське рішення.
 
У будинку, де живе велика родина — 320 квадратних метрів: 10 кімнат. Місця вистачає всім.
 
«Спочатку діти навіть боялися сісти поруч на дивані. Наприклад, якщо Костя, мій рідний син, уткнется в мою ногу і так дивиться кіно, то Павлик випадково доторкнувся — і відразу ж відсунувся. А зараз вони можуть сидіти і на голові! Хлопчики люблять обсісти мене з усіх боків, і я кожного з них погладжу по голові і похвалю. Вони дійсно у мене дуже хороші, добрі, працьовиті. Старші синочки по секрету показують фото своїх подружок, запитують мою думку. Мені здається, що ми жили всі разом з перших днів», — розповідає Тамара.
 
«Взявши одинадцятьох діток з однієї родини на виховання, подружжя Медведєвих встановили своєрідний рекорд України» — каже Наталія Андріюк, начальник служби у справах дітей Рівненської РДА.

MAGNOLIA.ORG
 
За інформацією «Факти» (Рівне)

Додай свій коментар