Додай свій коментар

Ще у вересні 2016 року у Кіровоградській області зникла дівчина – 16-річна Світлана Вінницька. Її рідні дуже переживали за Світланку та звернулись до нас по допомогу. Скоро в ефір 32 телеканалів вийшла програма Служби розшуку дітей, яка і допомогла розшукати дівчинку.
 
Після новорічних свят ми отримали дзвінок з Одеської області. Небайдужі звернули увагу на одиноку дівчинку у лікарні. А телепрограма Служби розшуку дітей допомогла зрозуміти, що ж це за дитина.
 
Ми одразу передали інформацію поліцейським, які оперативно поїхали з Кіровоградської області на Одещину. І дійсно, вчора ввечері ми отримали радісну звістку – Світлана вже їде додому, до рідних.
 
Як потрапила на Одещину, і де була весь цей час з 15 вересня дитина розповідає неохоче. Зізнається, додому не поверталася, бо боялася, що мама її не зрозуміє. А в той час рідні не знаходили собі місця в пошуках своєї дитини. Найголовніше те, що Світланка нарешті знайшлася, її здоров'ю нічого не загрожує і дитина вже вдома.
 
Дуже вдячні за цей важливий дзвінок, який майже через чотири місяці повернув дівчинку в родину. Також дякуємо співробітникам поліції за оперативне реагування і всім вам – тим, хто шукає дітей разом з нами. Без вашої небайдужості наша робота неможлива!
 
Зверніть увагу на інших дітей, яким потрібна наша допомога - http://missingchildren.org.ua/base-missing-children.
 

Підписуйтесь на Службу розшуку дітей у Facebook. Давайте шукати разом!

Служба розшуку дітей