Додай свій коментар

Останнім часом помічаємо позитивні зрушення – все більше зниклих дітей вдається повернути додому.
 
Нещодавно ми шукали 16-річну Тоню Олійник, яка зникла у Києві. Сестра Тоні звернулась до нас з проханням поширити інформацію і допомогти розшукати зниклу дівчину. З вашою допомогою все можливо – Тоня знайдена! Дякуємо, що поширювали наш пост та відео Служби розшуку дітей – Тоня побачила, що її шукають рідні та повернулась. Виявилось, дівчина вирішила пожити самостійно  і всі ці дні жила у київських хостелах.
 
Монашка-опікун шукала свою 17-річну підопічну,  Христину Горбаль, яка зникла у Львові. З`ясувалось, що з дівчиною все добре – вона була у родички.
 
17-річного Миколу Гайдейчука ми шукали ще з 2015 року. Хлопець вийшов на зв`язок і повідомив, що він тепер живе і працює закордоном.
 
15- річний Степан Татарінов з Хмельницької області по скайпу зв`язався з поліцейськими і повідомив, що він у родички закордоном, де і планує жити надалі.
 
У Миколаївській області ми шукали 15-річного Віталія Ангелова. Як виявилось, Віталій був у товариша у рідному Миколаєві.
 
Майже місяць не було жодних звісток про 17-річну Анну Розуменко з Миколаївської області. Дівчину разом з подругою помітили у Львові поліцейські. Дівчата вирішили самостійно подорожувати по Львівщині.
 
На Житомирщині теж є радісні новини – 17-річний Сергій Кириченко сам повернувся додому.
 
Наталія Перекосова з Кіровоградської області також знайдена – дівчина деякий час жила  у друзів.
 
У Херсонській області шукали 17-річного Андрія Лисенка, який зник ще влітку! Виявилось, що тоді він влаштувався на заробітки – працював на полях. А як сезон скінчився – сам повернувся до рідних. Ось така буває чоловіча самостійність.
 
Романтична історія трапилась на Херсонщині – 17-річні Рузана Романенко та Олександр Мангілієв покинули рідні домівки через кохання. Батьки молодих людей були проти їх одруження. На щастя, Рузану та Олександра вдалось швидко розшукати – вони були разом у Херсоні. Бажаємо молодим людям та їх родинам взаємопорозуміння та щасливої долі.
 
У Степногорську Запорізької області правоохоронцям вдалось розшукати 14-річну Юлію Олейнікову – дівчинку доправили до батьків.
 
Причиною зникнення 17-річної Юлії Раденко з Запорізької області стало кохання. З Юлею все добре, вона вже повернулась додому.
 
Дякуємо всім, хто шукає зниклих дітей разом з нами – саме ваша небайдужість і уважність, лайки, репости та дзвінки на нашу гарячу лінію допомагають повернути зниклих дітей додому!
 

Зверніть увагу на інших дітей, яким потрібна наша допомога - http://missingchildren.org.ua/base-missing-children.
 

Підписуйтесь на Службу розшуку дітей у Facebook. Давайте шукати разом!

Служба розшуку дітей