Додай свій коментар

Благополучно завершилися пошуки ще п'ятьох дітей!

У Київській області поліції вдалося розшукали двох 11-річних хлопчиків та 15-річну дівчину, які зникли безвісти у серпні.  Так, 11-річного Владика Булаха, який 17 серпня втік з санаторію, що в Ірпені, наступного же дня знайшли у Макарові - звідти хлопчик приїхав на оздоровлення.

Інший хлопчик, Валерій Куліш, 21 серпня  сів на моторолер марки «Suzuki Lets» чорного кольору та поїхав з дому у невідомому напрямку. Хлопчика шукали усі - поліція, місцеві жителі, волонтери... А "знайошовся" він сам: прийошов до відділку поліії та попросив, щоб його відвезли додому. На третю добу мандрів він опинився аж у... Черкаській області! Без моторолера, але живий та неушкоджений. І це головне. 

Аллу Опанасюк співробітники поліції розшукали у Житомирі. Дівчина гостювала у друзів та гуляла  містом. Зараз вже Алла вдома.

Дві доби знадобилося співробітникам Харківської поліції, щоб розшукати 13-річну Крістіну Костенко, яка без дозволу дорослих пішла з одного з санаторіїв Харкова. Дівчинка гуляла по місту. З нею все гаразд, її доправили до санаторію.

16-річна Катя Влас, яка зникла у Миколаївській області 13 серпня, сама повернулася додому. Дівчина розповіла, що гостювала у подруги. 

 

Дякуємо всім, хто долучається до розшуку зниклих дітей разом з нами! 

Зверніть увагу на інших дітей, яким потрібна наша допомога -http://missingchildren.org.ua/base-missing-children.