Додай свій коментар

У Києві знайшли 17-річну Яну Звірковську, яку шукали більше двох місяців! 
 
Яна - учениця Ржищівського професійного технікуму. Наприкінці травня дівчина раптово покинула студентський гуртожиток і відтоді про неї довгий час нічого не було не відомо. Ми одразу приєдналася до пошуків дівчини, розмістили фотографію та опис Яни на сайті Служби розшуку дітей, в соціальних мережах.  Після виходу телепрограми, де мама Яни зверталася до громадян з проханням допомогти розшукати доньку, на гарячу лінію Служби розшуку 116000 стали надходити повідомлення від небайдужих людей з усієї України, які бачили дівчину, дуже схожу на Яну. Але інформація, нажаль, не підтверджувалася.  Допоміг знайти дівчину випадок - знайомі родини, перебуваючи в Києві, впізнали Яну на одній зі столичних вулиць і сказали про це мамі, а мама у свою чергу - повідомила в поліцію. За кілька днів Яну розшукали.
 
Зараз дівчина вдома, допомагає мамі по господарству та планує своє подальше життя та навчання. 
 
Щиро дякуємо всім, хто відгукнувся й повідомляв нам на гарячу лінію про можливе місцепербування дитини! Також вдячні тим, хто розміщував інформацію про розшук Яни на своїх сторінках в соціальних мережах! 
 
Хочемо нагадати, що є чимало дітей, яким досі потрібна наша допомога. Інформацію про таких дітей ви може знайти на нашому сайті -http://missingchildren.org.ua/base-missing-children.