Add new comment

Ділимось спільними успіхами: з вашою допомогою протягом останніх днів вдало завершились пошуки ще дев`ятьох дітей.
 
Ще у серпні у Києві зникла 17-річна Нора Косса. На наше прохання про допомогу у пошуках дівчини відгукнулись чимало небайдужих – люди поширювали інформацію в соціальних мережах, телефонували на нашу гарячу лінію. Врешті-решт нам повідомили, що Нора вийшла на зв`язок – з дівчиною все добре, вона повернулась до матері.
 
Також у Києві ми шукали 11-річного Дмитра Джафарова, який зі школи не повернувся додому. Декілька днів про хлопця не було жодних звісток, що не на жарт сколихнуло громадськість. Адже зрозуміло, що дитині не місце на вулиці. На щастя, уважним поліцейським вдалось розшукати Дмитра на столичному Хрещатику – його благополучно повернули додому.
 
Більше місяця ми шукали 15-річного Романа Куценка з Харківщини – а знайти його вдалось у Києві. Ось як буває – зникла дитина може подорожувати у зовсім інше місто і область, саме тому ваша уважність і повідомлення можуть допомогти повернути дитину додому.
 
У вересні на Одещині з лікарні зник 16-річний Ілля Родін. Його правоохоронцям вдалось розшукати на ринку в Одесі.
 
А от 16-річний Анатолій Коваль сам повернувся додому після прогулянки Одесою.
 
Інколи підлітків підштовхують піти з дому переживання і проблеми, які дорослим можуть здатись незначними. Так сталося і з 17-річним Владом Бакликовим, який пішов з дому у Миколаєві 11 листопада. Як виявилось, хлопець спробував розпочати самостійне життя, друзі допомагали йому з житлом. Зараз Влад повернувся до батьків.
 
У Миколаєві зникла і 15-річна Єлизавета Тригуб. На щастя, з нею все добре – Ліза поїхала у Кривий Ріг до коханого хлопця.
 
Вчора ми звертались до вас з проханням допомогти у пошуках 17-річної Аліни Карпенко, що зникла у Кіровоградській області.  А сьогодні від поліцейських ми дізнались, що дівчину знайшли в Одесі.
 
Дякуємо всім небайдужим, хто шукає дітей разом з нами. Ви можете допомогти повернути й інших дітей додому - саме ваш лайк, репост, чи дзвінок на 116 000 може врятувати дитину.
 
Зверніть увагу на інших дітей, яким потрібна наша допомога - http://missingchildren.org.ua/base-missing-children.
 

Підписуйтесь на Службу розшуку дітей у Facebook. Давайте шукати разом!
 
Служба розшуку дітей